By Wishtrend – Natural Vitamin 21.5 Enhancing Sheet Mask

by-wishtrend-natural-vitamin-21-5-enhancing-sheet-mask-01

Numera räcker det inte för arkmasker att bara ge en tillfällig fuktboost, de ska helst ha en behandlande effekt också – och många inkluderar dessutom nån typ av serum eller exfoliering. By Wishtrend Natural Vitamin 21.5 Enhancing Sheet Mask är framtagen för just ett sådant syfte, att förstärka det serum som appliceras under masken och helst då det egna c-vitaminserumet (går ju såklart lika bra med valfritt serum!)

INCI: Water, Butylene Glycol, Hippophae Rhamnoides Water, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Betaine, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Allantoin, Panthenol, Ethylhexylglycerin (COSDNA)

Bland ingredienserna hittar vi vatten från havtorn, det lilla bäret som är så rikt på vitamin C, E och K, flavonoider och fettsyror, extrakt från grönt te, hyaluronsyra, antiinflammatorisk allantoin samt återfuktande panthenol. COSDNA hittar inget att klaga på och det gör inte jag heller.

by-wishtrend-natural-vitamin-21-5-enhancing-sheet-mask-02

Materialet är helt och hållet i min smak, mjukt, tunt och stretchigt. Det fäster väl vid huden och fast jag får klippa slitsar här och var för att förbättra passformen är det inget extrasteg som stör. Masken är rikligt indränkt i vätska och det extra i botten av förpackningen räcker även till mitt tilltagna dekolletage.

I vanliga fall applicerar jag arkmasken som det näst sista steget i min rutin, innan fuktkräm, något jag gör för att masken ska ha en förseglande effekt på underliggande produkter och det kan jag alltså inte i det här fallet. Här maskar jag istället ovanpå c-vitaminserumet, vilket jag applicerar direkt efter rengöring. Spelar det någon större roll för utgången? Nja, tveksamt. Natural Vitamin 21.5 Enhancing Sheet Mask är en trevlig bekantskap men inget jag kommer att sakna när sista exemplaret är förbrukat, och troligtvis heller inget jag skulle köpa igen. Jag får visserligen lite extra lyster, min hy känns återfuktad, plumpad och slät, och den känns behaglig att bära i ~20 minuter – men det är inget extravagant. För ett riktigt powerhouse till lystergivande mask rekommenderar jag istället Misshas trestegsraket.

Är du ändå sugen på att shoppa Natural Vitamin 21.5 Enhancing Sheet Mask? Skincity tar 49 kr styck (dyrt) eller så går du direkt till källan och beställer ett tiopack för $21.70. Finns också i Wishtrends eBayshop.

2 kommentarer

  1. Hej.
    Jag är supersugen på att prova koreanskbeauty och du tipsar ju ofta om att köpa från källan själv typ från whistrend direkt. Nu till min fråga, jag har aldrig gjort det förut, knappt ens handlat från eBay. Hur funkar det med frakt och tull odyl?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s