J.One – Jelly Pack

j-one-jelly-pack-01

Mask? Check. Fuktkräm? Check. Primer? Check. I en och samma flaska? Check, check, check. J.Ones hypade hybrid Jelly Pack lovar att ”dramatiskt” lyfta och tajta till huden, förbättra dess elasticitet och släta ut porerna, vilket nästan låter för bra för att vara sant.

j-one-jelly-pack-02

INCI: Aqua, PEG-150 Distearate, Polysorbate 80, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Adenosine, Disodium EDTA, Anthemis Nobilis Flower Water, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanolm, Potassium Sorbate, Dipropylene Glycol, Sodium Palmitoyl Proline, Nymphaea Alba Flower Extract, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Pancratium Maritimum Extract, Imperata Cylindrica Root Extract, PEG-8, Carbomer, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Sucrose Distearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Butylene Glycol, PVP, Fullerenes, Palmitoyl Tripeptide-5, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (COSDNA)

Ingrediensmässigt är det ett par saker som står ut för mig – niacinamide såklart, lugnande kamomill, fermenterat te samt rosvatten.

j-one-jelly-pack-03

Jag är ingen storförbrukare av primers. Visst, jag gillar oftast känslan (de får inte vara för silikoniga à la Smashbox eller Benefits Pore-fessional) och är de lystergivande är det en bonus, men för det mesta kör jag bara foundation ovanpå mitt fuktkräm. Dock finns det tillfällen då jag vill att basen ska hålla extra länge, genom mina nattpass t ex, och då är Jelly Pack snudd på idealisk eftersom den lite klistriga ytan suger tag i min foundation och verkligen får den att fästa. Med Jelly Pack under kan jag lätt förlänga hållbarheten med ett par timmar, minst!

j-one-jelly-pack-04

Konsistensen är en tjock gel som med fördel stryks ut över fuktad hy, jag brukar spreja en fuktmist eller MAC:s Fix+ över ansiktet innan, sen klappar jag in produkten med fingrarna. Därefter går jag direkt på med foundation. Man bör inte räkna med någon lystereffekt eller spacklande av porer, det är inte riktigt så Jelly Pack funkar för mig – och det är helt okej. Mina porer behöver inte slätas ut och highlighters äger jag i mängder, så en primer som återfuktar, stramar upp och förlänger basens livslängd, ja det räcker gott.

Pris: 50 ml/379 kr (SKINiD)
Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s