Toners before boners

toners

Toners, ett onödigt tillägg eller ett måste? Jag vet vad mitt svar är – jag älskar toners, såväl exfolierande som återfuktande. Dessa fyra är vad jag har hemma för tillfället!

 • The OrdinaryGlycolic Acid 7% Toning Solution: Rejält tilltagen flaska (240 ml!) och ett innehåll som inte går av för hackor. Recension här.
 • Biologique RechercheLotion P50: Vinägerstinkande kultklassiker som jag älskar djupt och innerligt. Recension här.
 • WhamisaOrganic Flowers Toner Deep Rich: Jag skäms lite för att jag inte har recenserat den här godbiten, för en godbit är det! Konsistensen är som tjockt vatten, snudd på gelliknande, och känns rejält återfuktande. Perfekt om man vill köra sjulagersmetoden!
 • KlairsSupple Preparation Facial Toner: Mysig lavendeldoftande vätska som plumpar upp huden och ger rikligt med fukt. Recension här.

Hur applicerar man toner på bästa sätt? De fuktgivande varianterna klappar jag in med fingrarna, men när det gäller toners med syror har jag ändrat tillvägagångssätt helt efter det här inlägget på Into the Gloss (för övrigt min favoritblogg).

Att fukta bomullsrondeller och trycka lätt över huden var en game changer! Numera skippar jag också helt väntetider, jag väntar bara tills tonern har absorberats innan jag fortsätter med essence och serum. Min hud gillar det också, den känns lugnare och slätare överlag. Win!

4 kommentarer

 1. Jag har en fråga om det här med toners.
  1) räknas PCs BHA 2% som en toner? Använder den några dagar i veckan, ska jag då strunta i min moisterising toner från exuviance (som innehåller aha och pha) och gå direkt på PC efter rengöring? Tänker på det här med pH etc, då exuviance-tonern står ska ”återställa pH” bl.a.
  2) Kan man använda flera toners efter varandra? Har en gosig lite tjockare fuktgivande toner från lumene, kan jag köra den efter min toner från exuviance? Tänker att den nästan kanske kan ses som en essance?

  Och har suttit klistrad vid into the gloss i typ en timme nu, en sån guldgruva!! Tack för tips!!!!

  Gilla

 2. Wow, detta blev jag nyfiken på! Men hur gör du, blöter du bomullspadsen innan du tar tonern på dem? Är rädd att späda ut den, eller ska man tänka som med en Beautyblender?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s