Empties #7

empties-07-01

Det var inte så värst länge sedan mitt förra emptiesinlägg, men jag har så många slattar här och var så jag vill göra slut på och då blir det mycket empties. Jag hoppas dock att ni gillar det lika mycket som jag gör, det är så tillfredsställande att skrapa ur en burk!

empties-07-02

 • Peter Thomas Roth Irish Moor Mud: Superb lermask som jag skamligt nog inte har tillägnat ett eget inlägg. Oops! Den här masken torkar inte på huden och känns både återfuktande och djuprengörande, aldrig uttorkande. Köpa igen? Kanske. Den är visserligen dryg men dyr.
 • Bioderma Sensibio H2O: Jag har tidigare uttryckt grov skepsis mot micellärvatten, men så testade jag Bioderma och nu är jag såld. Finns ingen annan ögonmakeupremover som är så effektiv och ändå så skonsam! Köpa igen? Ja.
 • Isadora Precision Brow Pen Waterproof: En av de bästa brynpennorna jag testat. Lättillgänglig, prisvärd, lagom hård och kall i nyansen. Köpa igen? Ja.
 • Make Up For Ever Ultra HD Stick Foundation: Idealiskt underlag att ta med på resan tack vare dess praktiska utformning och höga täckning. Bara att dra ut i ansiktet och buffa in med valfri borste eller svamp. Köpa igen? Möjligt.
 • KICKS Drink Up Beauty Instant Moisture Mask: Medioker fuktmask som jag har använt upp i badet. Ger fukt för stunden men inget varande. Köpa igen? Nej.

empties-07-03

 • Apoliva Argan & Almond Kroppsskrubb: Rivig och väldoftande skrubb med härligt oljig känsla. Efter en omgång med den här behöver man knappt smörja in sig! Köpa igen? Kanske.
 • Paula’s Choice RESIST Brightening Essence: Ett c-vitaminserum för de som inte tål askorbinsyra men som i gengäld inte är lika effektivt. Dyrt. Köpa igen? Nej.
 • Xbeauty Xbrow: Brynfixaren nummer ett! När jag bestämde mig för att låta mina bryn växa ut var det det här tillväxtserumet som gav dem den skjuts de behövde. Nu är jag nöjd med vad jag har och underhåller dem endast då och då. Köpa igen? Om det skulle behövas.
 • indeed labs Hydraluron: Serum packat med hyaluronsyra, gör inte så mycket på egen hand utan fungerar bäst som en boost under annat. Perfekt i somras när jag inte ville ha så mycket på huden. Köpa igen? Nej, finns likvärdiga produkter till lägre priser.
 • Sally Hansen Nail Treatment Vitamin E Nail & Cuticle Oil: Jag är storförbrukare av nagelolja och Sally Hansens variant är ett bra val. Flaskan räcker länge och oljan är enkel att applicera tack vare penseln. Köpa igen? Kanske.

2 kommentarer

 1. Precis som Caroline här ovan, gillar de här inläggen. Håller med om Kicks fuktmask, gjorde slut på min som nattkräm blandad med en droppe olja.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s