PSA: Hej då, Deciem

bye-deciem-01

Brandon Truaxe, grundare av Deciem och dotterbolaget The Ordinary, har betett sig minst sagt problematiskt – för att inte säga bisarrt – på sociala medier under en tid. Spontanrasism har blandats med oprofessionellt utåtagerande på företagets Instagram där det numera blockas hejvilt om man ens vågar yttra sig kritiskt. (För bakgrund, läs artiklarna i The Cut och Racked.)

Detta despotiska beteende är inget jag vill stödja, vare sig ekonomiskt eller via utrymme på min blogg. Jag har kastat de få produkter jag fortfarande ägde från The Ordinary samt primern från NIOD, och fast jag låter recensionerna ligga kvar kommer jag inte svara på frågor om ämnet.

EDIT 26/2: Jag har raderat samtliga inlägg rörande Deciem och dess underlinjer.

bye-deciem-02

boy-bye

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s