Vad händer?

Produkter jag testar för tillfället:

skin-regimen

Skin Regimen! Man har utökat originalsortimentet – som jag testade och älskade för flera år sedan – med nya produkter, bl a den ack så trendiga essencen. Jag har ställt undan samtliga steg i min gamla rutin, förutom c-vitamin, retinol och exfoliering, till förmån för dessa vilka jag kastade mig huvudstupa in. Cleansing Cream, Microalgae Essence, HA Booster Hydra-Plumping Concentrate (det finns flera boosters i serien, t ex med retinol, vitamin c och en med ren olja) samt Tripeptide Cream för dag- och nattbruk ska nu sättas på prov! Priserna ligger mellan 298 kr-895 kr, säljs hos Hudoteket.

Därefter väntar:

cremorlab

Cremorlab, vars produkter är baserade på mineralrikt thermalvatten från regionen Geumjin. Arkmaskerna har jag haft hemma tidigare, men resten av uppställningen är ny! På bilden syns Refreshing Cleansing Gel Oil, Mineral Treatment Essence, Thalasso Foam Cleanser, Snow Falls Melting Cream, de redan nämnda arkmaskerna plus rengöringsservetterna Cleansing Veil, som jag tänkte spara till maj då jag reser till Berlin.

Min nya kärlek:

steamer

Jag köpte mig en ansiktsångare, på eBay såklart, efter att ha läst det här inlägget på Into the Gloss. Herrejösses så härlig den är att använda! Man fyller den med 50 ml vatten, vrider på reglaget och ångar loss – jag gör det mellan rengöringarna: först ett balm för att ta bort makeup, sen ångar jag i ett par minuter för att öppna porerna och därefter går jag loss med en andra cleanser för en riktigt go djuprengöring. Ja, det är väldigt extra men jag är å andra sidan inget om inte extra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s