J.One – Jelly Cream

j-one-jelly-cream-01

Vet ni, jag är så svag för tjusiga förpackningar. Jag kan inte hjälpa det! Innehållet är såklart viktigast, men det gör ju inget om ytan är fin? Så när man stöter på en produkt som både är snygg att titta på och skön att använda, ja då snudd på jublar jag. Jelly Cream är precis en sådan lyckad kombination.

j-one-jelly-cream-02

Här halvligger jag över bordet och fotar, ja

INCI: Aqua, Dipropylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Dimethicone, Glycereth-26, Butylene Glycol, Niacinamide, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Phenoxyethanol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Pentylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Glycerin, Palmitoyl Tripeptide-5, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Palmitoyl Proline, Nymphaea Alba Flower Extract, Butylene Glycol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pancratium Maritimum Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, PVP, Fullerenes, Imperata Cylindrica Root Extract, PEG-8, Carbomer (COSDNA)

Vad som sticker ut för mig här är såklart niacinamide, en av mina absoluta favoritingredienser, hyaluronsyra (alltid en bra idé) och peptider, samt fullerene, en syremagnet som både plumpar huden och skyddar mot fria radikaler.

j-one-jelly-cream-03

Jelly Cream har en härlig gelkonsistens som återfuktar, lyfter och slätar ut min hy, den funkar lika bra dag som natt och är idealisk ihop med Jelly Pack för den perfekta makeupbasen. Jag gillar känslan, texturen lyckas med konststycket att vara rikligt fuktgivande samtidigt som den är lätt på huden, låter sig strykas ut utan problem och känns aldrig flottig. Gott så! Men varför endast 30 ml?

j-one-jelly-cream-04

Det här är en produkt för dig som vill ha en allroundkräm, som fungerar lika bra under foundation som extra vård nattetid – så länge du kan stå ut med den ringa mängden. Och glöm inte SPF!

Pris: 30 ml/365 kr, SKINiD
Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s