Empties #8

empties-8-01

Snart ny månad och dags för nya empties! Den här gången har jag lyckats skrapa ihop lite makeup också.

empties-8-02

  • Oskia Renaissance Cleansing Gel: Supermysig rosendoftande rengöring som har varit ett sant nöje att använda. Recension här! Köpa igen? Mycket möjligt.
  • Biologique Recherche Lotion P50: Inte för alla, men en av de bästa exfolieringarna jag har provat. Jag älskar till och med vinägerdoften! Köpa igen? Ja.
  • By Wishtrend Green Tea & Enzyme Powder Wash: Ingen dålig rengöring, men jag har så svårt för doften av grönt te – som min näsa tolkar som fiskmat – att jag inte tycker om den. Recension här! Köpa igen? Nej.
  • MAC Mineralize Skinfinish Natural: Ett pressat puder som jag har använt till och från i över tio år (inte just den här dosan dock) och som aldrig gjort mig besviken. Ger en gnutta täckning och gör huden sidenmatt med lyster. Köpa igen? Kanske, om jag inte hittar något bättre…
  • Graymelin Propolis 80 Energy Ampoule: Härlig propolisampoule som tyvärr visat sig vara svår att få tag på. Recension här! Köpa igen? Ja, om jag hittar.

empties-8-03

  • LUSH Twilight Shower Gel: Så vitt jag vet säljs Twilight endast i flaggskeppsbutiken på Oxford Street i London, men denna lavendel- och tonkadoftande duschgelé är väl värd att söka efter. Köpa igen? Ja.
  • By Wishtrend Pure Vitamin C 21.5 Advanced Serum: Bästa nånsin, bla bla bla. Recension här! Köpa igen? Om och om igen.
  • ID Hair Mé Moulding Paste: Lerbaserat vax för stadga och en matt look, bra för att jobba upp volym. Köpa igen? Nej, det finns bättre alternativ.
  • L’Oréal Paris True Match Foundation: Ytterligare en favorit, tror att jag är inne på fjärde flaskan vid det här laget. Täcker lagom och ger en fin lyster samtidigt som den sitter på plats genom ett helt nattpass. Köpa igen? Ja.
  • KICKS Beauty Daring False Lash Mascara: Superb volymmascara som pumpar upp mina fransar rejält och ger dem täta, kolsvarta och fluffiga, utan att smula eller fälla. Köpa igen? Ja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s