ACO – Renewing Face Oil

aco-renewing-face-oil-01

Den till synes eviga vintern gör mig – och min hud – smått desperat. Jag ger upp och inser att fastän jag har en svinbra rutin med massor av plumpande fukt så kräver de här bistra Sibirienvindarna något mer. Enter: Renewing Face Oil.

aco-renewing-face-oil-02

INCI: Canola Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Limnanthes Alba Seed Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Citric Acid (COSDNA)

Den tillsatta parfymen är visserligen trevlig och oförarglig men onödig, dock finns det flera andra ingredienser här som är värda att lyftas fram. Rapsolja ger näring åt huden och bildar ett skyddande lager som kapslar in fukt till huden medan ängskrasseolja lämnar huden mjuk och återfuktad. Antioxidanterna vitamin E och coenzym Q10 skyddar mot fria radikaler.

aco-renewing-face-oil-03

Den tunna och lättflytande oljan är förpackad i  en mörk glasflaska och doseras med pipett, vilket omedelbart vinner pluspoäng hos mig eftersom gammaldags apotekarkänsla alltid lyckas trigga min Victorianafetish. Swoon! Nå, innehållet är faktiskt exceptionellt bra också och råkar dessutom vara väldigt humant prissatt, så what’s not to like? Min favoritapplikation är ett lager olja under valfri arkmask, det är fan hudvård på en helt ny nivå, men hinner jag inte det droppar jag gärna i min fuktkräm för en välbehövlig fettboost. Oavsett vilket är resultatet dock alltid detsamma: mjuk, smidig hud, fri från stram och torrflagor.

aco-renewing-face-oil-04

Pris: 30 ml/169 kr
Betyg: 5/5

3 kommentarer

  1. Önskemål! Skulle det vara möjligt att göra en tagg som heter typ 5/5 eller liknande så man enkelt kan hitta åt alla dina favoritprodukter?

    Tack för en fantastiskt blogg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s