Empties #9

empties-9-01

Redo för en omgång tomma förpackningar? Jag är det i alla fall!

empties-9-02

 • Hourglass Ambient Lighting Powder: Dyrt men fantastiskt puder som lägger sig som en slöja av lyster över ansiktet. Photoshop på dosa! Köpa igen? Kanske.
 • A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser: Supermysig balmrengöring som gör processen kort med SPF och makeup. Recension här! Köpa igen? Mycket möjligt.
 • L’Oréal Paris Infallible Total Cover Foundation: Jag är uppenbarligen inte målgruppen för det här underlaget, för herregud vad tjockt och heltäckande. Inget fel med det om det är vad som efterfrågas, men jag föredrar en tunnare bas som låter huden lysa igenom. Köpa igen? Nej nej.
 • Skin Regimen 1.85 HA Booster: Skön men odryg liten fuktrackare vars effekt jag faktiskt i min rutin. Recension här! Köpa igen? Nej, för dyr.
 • Exuviance Bionic Body Polishing Masque: Provocerande usel ”exfoliering” som stinker övermogen Brie och skrubbar ungefär lika väl som nämnda ost – dvs inte alls. Köpa igen? Inte ens om jag fick betalt.

empties-9-03

 • Klairs Supple Preparation Facial Toner: Återfuktande toner för plumpad och fuktmättad hud. Finns numer i en oparfymerad variant utan essentiella oljor och tillsatta doftämnen, applåd för det! Recension här. Köpa igen? Nej, det finns bättre.
 • Joico Glamtex: Texturspray för volym och struktur som funkar superbt i mitt fina, mjuka hår. Prisvärd. Köpa igen? Ja!
 • L’Oréal Paris Paradise Extatic: Jag är inte ett fan av L’Oréals mascaror i allmänhet och Paradise Extatic tycker jag än mindre om. Den ger hyfsat bra fransar den första veckan men torkar ihop alldeles för snabbt och blir därefter klumpig. Köpa igen? Nej.
 • Xlash Eyelash Serum: Jag har använt Xlash till och från i flera år och alltid varit nöjd. Rekommenderas om du vill ha långa fransar! Köpa igen? Troligen.
 • Peter Thomas Roth Un-wrinkle Peel Pads: Rivig exfoliering i praktisk rondellform, räcker längre om man klipper dem itu. Recension här! Köpa igen? Kanske.

4 kommentarer

 1. Älskar också glamtex! 🙂 Jag har en flaska av Klairs Supple Preparation Facial Toner som snart är slut och önskar tips på liknade produkt som är bättre. Såg att intenskulle köpa om då det finns bättre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s