När allt bara känns fel

cremorlab-01

För ett tag sedan fick jag ett stort utskick med produkter från Cremorlab som jag verkligen såg fram emot att börja testa – jag var sedan tidigare ett fan av märkets arkmasker och tänkte att det här, det blir kalas! Tyvärr blev det inte alls något kalas.

Refreshing Cleansing Gel Oil (150 ml/380 kr) är allt annat än refreshing och föser mest omkring makeup och SPF på huden utan att de riktigt smälter bort. Mascara sitter kvar och en vända med micellärvatten är absolut nödvändigt innan jag går loss med den sista rengöringen. Rinnig konsistens.

Thalasso Foam (120 ml/280 kr) är en lerbaserad rengöring som irriterade min hud såpass att jag morgonen efter vaknade med små röda utslag i pannan. Rekommenderas endast till dig med fet, tålig hy (men undvik helst).

cremorlab-02

Värst är nog Snow Falls Melting Cream (60 ml/450 kr), som känns bedrägligt lätt vid applicering men som lämnar en hinna som aldrig försvinner. Också denna irriterade min hy och resulterade i rodnad och utslag, antagligen tack vare den denaturerade alkohol som återfinns högt på INCI.

IMG_4777

Jag använder fortfarande rengöringsservetterna Cleansing Veil (70 st/240 kr) men bara till…eh, ”nedre toalett” och essencen Mineral Treatment Essence (270 ml/540 kr) väntar på att få ta plats i rutinen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s