Bioderma – Sensibio Eye Contour Gel

bioderma-sensibio-eye-01

När jag är ute och reser tar jag aldrig med mig glasflaskor, dels på grund av tyngden och dels på grund av risken att de ska gå sönder, så på min senaste Berlintripp fick mitt vanliga ögonserum vackert stanna hemma och istället packade jag ned Biodermas Sensibio Eye Contour Gel. Precis som övriga produkter i Sensibio-serien är ögonkrämen formulerad utan parfym.

bioderma-sensibio-eye-02

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Dimethicone, Polyehtylene, Tridecyl Trimellitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, Fructooligosaccharides, Mannitol, Xylitol, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Rhamnose, Laminaria Ochroleuca Extract, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Ethylcellulose (COSDNA)

bioderma-sensibio-eye-03

Det här är absolut ingen avancerad kräm, den återfuktar och svalkar skönt men inte så mycket mer – och ibland är det faktiskt helt okej. Sensibio Eye Contour Gel passar perfekt för dig som är lite yngre och precis har börjat använda ögonkräm, för dig som vill ha något lättabsorberat kring ögonområdet eller bara är känslig. Jag tar en klick stor som ett knappnålshuvud och klappar lite lätt tills krämen sjunkit in, sedan fortsätter jag med resten av rutinen. Prisvärd!

Pris: 15 ml/135 kr, Apotea
Betyg: 5/5

2 kommentarer

  1. Tack för tips! Dottern har börjat med ögoncreme (17 år) och har snott min ena jag hade. När den är slut låter det som att denna är alldeles lagom. Hon tycker att hon blir torr runt ögonen, problem med rynkor har hon ju inte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s