Post-Postnordsdystopi

mask

Nu när Postnord har förtagit all glädje med shopping på eBay och webshoppar lokaliserade utanför Europa har jag fått söka mig inrikes för min arkmaskfix. Fördelen med det är kortare leveranstid, nackdelen är något högre priser men för egen del betalar jag hellre den mellanskillnaden än att vänta på att Postnord ska släppa mina paket ur den nuvarande gisslansituationen. (Har fortfarande två försändelser, ett från USA och ett från Japan, som befinner sig i Postnordslimbo trots betald avgift.) Så var handlar jag?

 • SKINiD, såklart, med sitt massiva utbud av spännande märken och produkter. Hämtade ut en beställning tidigare idag med bl a grejer från Pyunkang Yul, ett märke jag är mycket nyfiken på.
 • Sheet Happens, prenumerationsservice med 8-10 masker/månad för 299 kr.
 • Smaskmask, verkar vara lite sisådär med lagerhållningen men priserna är bra och leveranstiden är kvick. Bilden ovan visar vad jag köpte senast.

Tipsa gärna om fler webshoppar i kommentarerna!

10 kommentarer

 1. Hej beställde från från Korea via Ebay och betalade inte en krona det gick via Finland 🙂 har i snitt betalat 89 sek för mina beställningar i Mars. Visserligen köper jag från en och samma eBay butik i Korea så det blir bara en post nord bot och stor beställning så jag kommer upp i EMS paket. Men min förvåning var stor när jag inte betalade en krona för ett 3 kg paket förra veckan 🙂

  Gilla

 2. mitt paket från korea hamnade i postnordslimbo i nästan 3 veckor efter jag betalt avgiften. plus att jag fick 2 påminnelser om obetald avgift en vecka efter jag betalt….det känns inte som om postnord tänkt riktigt hela vägen…..

  Gilla

 3. Hur är det att beställa från exempelvis jolse Europabutik via Amazon uk? Där borde det gå utan avgifter? Dock är inte utbudet sådär jätttestort men där kan man iaf hitta tosowoong enzym powder wash!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s