Spotlight: COSRX

spotlight

Nu introducerar jag en ny kategori på bloggen, där jag kommer att göra en översikt av främst koreanska märken: kort bakgrund, styrkor och svagheter, produkter jag testat och länkar till recensioner. Först ut är märket som ofta fungerar som en inkörsport tack vare dess lättillgänglighet och solida utbud…

fokus-cosrx

COSRX!

COSRX har funnits på marknaden ett tag – jag själv började använda märket för två år sedan – och har fullkomligt exploderat i popularitet, både i Sverige och utomlands. Fokus ligger på problemlösning med hjälp av så korta ingredienslistor som möjligt, man skippar parfym helt och även fast produkterna kan verka vara bedrägligt milda vid första anblick är framför allt AHA- och BHA-exfolieringarna rejält effektiva. I Sverige säljs COSRX i de flesta större webshoppar.

Styrkor: Idealiskt för problemhy. Välformulerade produkter, bra på syror, bra fuktgivare och toners. Snigelessencen är fantastisk!

Svagheter: En del av produkterna innehåller alkohol. Jag skulle gärna se ett rengöringsbalm i uppställningen!

Favoriter:

Den enda av de jag testat och inte gillat var PHA Moisture Renewal Power Cream, den gav jag istället till min mamma som uppskattar den betydligt mer.

En kommentar

  1. Hej! Jag provade Cosrx första gången efter att ha läst ditt inlägg om Advance snail 96… och blev helt tagen. Fantastiskt fuktgörande kräm!!! Skulle vilja tipsa om deras Hyaluronic Acid Intensive cream som gjort att min hy inte fjällat de senaste två vintrarna. Använder den även på sommaren även om den är i tyngsta laget men funkar fint som nattligt lager för att återfukta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s