Spotlight: Missha

spotlight

I dagens inlägg riktar jag strålkastarljuset mot k-beautys grand old lady…

fokus-missha

Missha!

Jag kom i kontakt med Missha första gången 2011 då jag testade deras berömda bb-kräm och föll hals över huvud, därefter gav jag mig på delar ur det enorma utbudet av hudvård och gillade mycket där med. Vad som är bra med Missha är att de täcker in hela spannet, från dyrt till billigt, från trendiga ingredienser till traditionella – här finns något för alla, oavsett hudtyp eller preferens. Missha är också lätt att få tag på i Sverige via diverse inhemska webshoppar.

Styrkor: Utbudet! På jakt efter sniglar? Check. Pålitligt och prisvärt solskydd? Check. BB- och CC-krämer? Check. Bra arkmasker? Check, check, check.

Svagheter: Nyansutbudet bör breddas, det går inte att gömma sig bakom argumentet att det är ett sydkoreanskt märke. Riktar man sig mot en internationell marknad vill man väl sälja till så många som möjligt?

Favoriter:

2 kommentarer

  1. Fundering: vid användning av Misshas time revolution-serum, behövs ett fuktserum då eller ger det inget extra? Funderar på samma gällande snigel-serumet från Cosrx, kan det vara värt att ha fuktserum under som hjälper huden att suga åt sig av sekretet så mycket som möjligt?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s