Spotlight: TONYMOLY

spotlight

De flesta k-beautyfans i Sverige är nog välbekanta med TONYMOLY, ett märke som ofta lyfts fram som ett typexempel på vad k-beauty är. Gulligt och underhållande! Men särskilt bra är det inte, i alla fall inte det som svenska Sephora, som har ensamrätt på TONYMOLY, väljer att ta in.

spotlight-tonymoly

I mitt fall var det äppeldoftande Red Appletox Honey Cream och Smooth Massage Peeling Cream som var min introduktion till märket 2013, på den tiden då man med lätthet kunde shoppa loss på eBay utan att Postnord la sig i. Nu har mina behov och min smak ändrats och jag skulle inte vända mig till TONYMOLY i första hand.

Styrkor: Möjligen kan det fungera som inkörsport till bättre grejer.

Svagheter: Mycket av det som säljs på den svenska marknaden förlitar sig på gimmicks och söta förpackningar i form av pandor och frukt – och det mesta är mediokert.

Favoriter: Ögonlapparna Panda’s Dream Eye Patch är helt okej och bb-/cc-krämshybriden BCDation är inte dum.

I nuläget är persikokrämen det enda jag kan tänka mig, för vem vill inte ha en förpackning som ser ut som en rumpa?

4 kommentarer

  1. Jag är jätte nyfiken på Cosrx men har ingen anning var man ska börja.
    Har oljig kombo-hud som har en tendens att bli yttorr om jag inte expolierar.
    Skulle uppskatta om nästa spotlight handlade om Cosrx med dina tips 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s