Glossier – vad är bra och vad är sådär?

Här kommer ett inlägg, önskat av Femme Fam-Sophie, om de Glossierprodukter jag har hemma, de jag använder dagligen och de jag fortfarande testar. (Recensioner kommer såklart på hudvården.)

Ja, ja, ja:

glossier-boy-brow

  • Boy Brow (3,12 g/140 kr, fyra nyanser)

Bästa brynmascaran ever. Fluffar, formar och fixerar brynen, antingen på egen hand eller tillsammans med en brynpenna. Köp!

glossier-cloud-paint

  • Cloud Paint (10 ml/160 kr, sex nyanser)

Vad gör du ens med ditt liv om du inte äger minst en tub Cloud Paint? Bästa krämrouget ju! Lättapplicerat, lättblendat (fingrar eller stipplingborste) och så himla fina färger. Jag använder bruntonade Dusk som bronzer, kallt rosa Puff på kindäpplena och bäriga Haze de dagar jag vill ha något mer slagkraftigt.

glossier-haloscope-gen-g-balm

  • Haloscope Dew Effect Highlighter (5,5 g/200 kr, tre nyanser)

Superfin stifthighlighter! Huden får en naturlig glöd, den är enkel att applicera och blenda, och den rubbar inte underliggande produkt. Jag har guldbeiga nyansen Quartz.

  • Generation G Sheer Matte Lipstick (2,0 g/170 kr, sex nyanser)

Matt finish fast bekvämt att bära och bleknar snyggt. Känns återfuktande. Själva stiftet är smalt och tippen är snedskuren, det är enkelt att applicera och enkelt att bättra på. Jag har nyansen Crush, en fin fuchsia, och har även utökat samlingen med vallmoröda Zip.

  • Balm Dotcom Universal Skin Salve (15 ml/100 kr, sex nyanser)

Okej, det här är glorifierat vaselin men jag älskar det ändå. Rosvarianten är svagt rosa i tonen och doftar såklart rosor. Perfekt att stoppa ned i väskan.

glossier-milky-jelly-cleanser

  • Milky Jelly Cleanser (60 ml/90 kr, 177 ml/175 kr)

Min favoritrengöring! Köpte nästan omgående en miniförpackning för kommande resor. Recension här.

Nja…

glossier-lidstar-lash-slick

  • Lidstar Glistening Eye Glow (4,5 ml/170 kr, sex nyanser)

Skir krämögonskugga som ger lyster åt ögonlocket. Jag grundar med primer men det går bra att köra utan också, hållbarheten förlängs bara en smula med primer under. Smidigt att måla på med applikatorn och jämna ut med fingret! Jag tror inte att jag kommer att köpa fler, men är du ute efter en skimrande skugga som jämnar ut hudtonen är Lidstar ett lika bra val som något annat i samma prisklass.

  • Lash Slick Film Form Mascara (8,5 g/160 kr)

Mascaran för dig som redan har långa och böjda fransar, för Lash Slick fixar varken det ena eller det andra utan färgar mest. Vad som är bra är att den inte smular, fäller eller klumpar, vilket gör den idealisk till de nedre fransarna – och därför kommer jag också att köpa igen när den nuvarande tuben tar slut.

Testas fortfarande:

glossier-super-pure-invisible-shield

  • Super Pure Serum (15 ml/270 kr)

Silkigt serum med niacinamide och zink för klarare hy med minskad rödhet, jag använder det på morgonen efter rengöring och toner. Absorberas fort och rullar inte på huden.

  • Invisible Shield Daily Sunscreen+ (30 ml/240 kr)

Solskydd med SPF 30 vars främsta USP är att den inte lämnar en vit hinna, tack vare gelkonsistensen. Svag citrusdoft.

Vill ni så får ni jättegärna använda min affiliatelänk! Det innebär att ni får 10% rabatt på första beställningen och jag får 100 kr i store credit = fler produkter till mig, fler recensioner för er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s