Ny webshop: Kdiary.se!

kdiary

När jag kom hem från Prag igår väntade ett paket från nyöppnade webshoppen kdiary.se på mig, ett paket med masker och ett liptint – älskar liptints! – i korallrosa. Utbudet är inte det största än så länge men vad kul att se andra märken än de vanligaste som alltid verkar dyka upp överallt annars!

Liptintet kommer från Yadah och heter Be My Tint, jag drog på direkt efter att jag öppnat paketet och är imponerad av hållbarheten, återfuktningen och att det inte kladdar av sig någonstans. Räkna med att jag kommer köpa ett rött också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s