Sommarfavoriter

sommarfavoriter

Jag njuter av mina sista semesterdagar så här sista veckan i augusti och därmed får väl sommaren sägas vara slut för den här gången. Min sommar påverkades en hel del av den till synes aldrig avtagande värmen, vilket märktes framför allt av ett band med svettfinnar över pannan – BHA har varit min bästa vän de senaste månaderna! Vilka produkter har jag gillat lite extra mycket? Jag bjuder på en sammanfattning:

  • Glossier Super Pure Serum med zink och niacinamide: basic men skönt och svalkande serum som hjälpte till med att hålla huden i schack. Recension här.
  • COSRX BHA Blackhead Power Liquid: vad finns det kvar att säga om denna superexfoliering när jag redan har sagt det mesta? Jag applicerade frikostigt varje dag när det var som värst, utan några negativa effekter. Ett måste i badrumsskåpet!
  • Glossier Invisible Shield SPF 30: jag kunde inte ha bett om ett bättre solskydd än detta med sin behagliga gelformula. Recension här.
  • Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent: varm hud, vita blommor, bergamott och kokosmjölk – som att befinna sig på Capri.

Hedervärda omnämnanden till mina vapendragare Herbal Lavender Repair och Primaluce, krämrougen från Glossier, samt fukthjälten Minéral 89. Nu ser jag fram emot en härlig höst!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s