lookfantastic Beauty Box

lf-beauty-box-september-01

Är prenumerationsboxar fortfarande en grej? Jag prenumererar på Sheet Happens pga bekvämt att slippa jaga efter arkmasker själv nu när jag har slutat eBayshoppa, tack vare Postnord (ÅTERFÖRSTATLIGA POSTEN. ÅTERFÖRSTATLIGA ALLT), men t ex Glossybox gav jag upp för flera år sedan. Boxen från lookfantastic kändes dock lite smårolig, så jag hoppade på en prenumeration på tre lådor – eftersom jag reser lite då och då har jag ofta användning av deluxe samples och märkena känns lyxigare än hos sopiga Glossybox. Nog om det, nu kikar vi på innehållet i septemberboxen!

lf-beauty-box-september-02

  • Violgodis (bonus)
  • Lord & Berry Strobing Pencil, har ej testat än. Ska funka som highlighter. Fin nyans!
  • Mane n’ Tail Original Hoof Maker Hand & Nail Cream (57 g), superskön handkräm som sjunker in fort utan att kladda. Kan även användas på fötterna.
  • Aromatherapy Associates Revive Morning Bath and Shower Oil (9 ml), har ej testat än men kommer att bli badkompis snarare än duschkompis…jag är skeptisk mot glasflaskor i duschen, särskilt med våta händer.
  • Philip Kingsley Elasticizer (40 ml), älskar för-schampobehandlingar! Lär räcka en mindre evighet på mitt korta hår.
  • Eve Lom Cleanser (20 ml) + muslinduk, exfolierande rengöringsbalsam som sparas till nästa resa om ett par veckor.
  • Omorovicza Ultramoor Mud Mask (5 ml), djuprengörande lermask av det klassiska slaget. Kör den enbart i t-zonen då den känns lite för uttorkande på mina kinder.

En prenumeration på 3 månader kostar 179 kr/box, 6 månader kostar 175 kr/box och 12 månader kostar 169 kr/box. Fraktavgiften på 49 tillkommer endast på den första boxen i prenumerationsperioden.

En kommentar

  1. Ett tips är att hålla sig till lookfantastic.com och skippa den svenska sighten. Bättre service och en slipper frakten, alltid! Plus att det oftast är billigare (!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s