Empties #13

empties-13-01

Sommaren är över för den här gången och det är dags för ännu en omgång empties. Vad var bra och vad var mindre bra? Vilka töms och vilka glöms?

empties-13-02

 • Bioderma Sensibio H2O micellärvatten: Kultklassiker som sveper bort till och med den mest envisa mascaran utan onödigt gnuggande, vill aldrig vara utan. Recension här! Köpa igen? Lätt.
 • Dermaceutic Light Ceutic: Exfolierande nattkräm i smart förpackning men som tyvärr har en tendens att rulla ihop sig på huden, mitt pet peeve nr 1. Recension här! Köpa igen? Nej.
 • Garden of Wisdom Vitamin C 23% Serum + Ferulic Acid: Okej, den här är inte slut än…men jag vill inte ha den i skåpet heller. Kanske har jag nu äntligen lärt mig att skippa alltför potenta c-vitaminserum då de mest irriterar min hy? Recension här! Köpa igen? Nej.
 • Glossier Super Pure Serum: Trevligt serum i på tok för liten flaska. Niacinamide och zink hjälpte till att hålla min svettfinniga panna i schack i sommarhettan – synd bara att den tog slut så fort. Recension här! Köpa igen? Kanske.
 • Depend Cuticle Peeling: Jag fördrar egentligen Sally Hansens variant men eftersom den är slut hela tiden överallt har jag fått hålla mig till Depend. Nagelbandspeeling som gör sitt jobb till ok pris. Köpa igen? Ja nu fick jag ju göra det ändå.

empties-13-03

 • Biologique Recherche Lotion P50: Världens bästa exfoliering. Punkt. Köpa igen? Ja.
 • Makeup Revolution Conceal & Define: Favoritconcealer med hög täckning, matt finish och krämig, lättjobbad konsistens. Köpa igen? Redan gjort.
 • Bio-Beauté by Nuxe Vitamin-Rich Detox Mask: Härlig citrusdoftande gelmask som omedelbart piggar upp huden och ger den lyster. Köpa igen? Ja.
 • Joico Glamtex: Bra men odryg strukturspray för håret, har också en tendens att klogga igen munstycket – lätt åtgärdat men irriterande hur som helst. Köpa igen? Nej.
 • Voluspa Blanc de Blancs doftljus: Jag är tokig i doftljus och bränner av många under säsongen, favoritmärkena är Voluspa, WoodWick och (tyvärr) Jo Malone. Blanc des Blancs är inspirerad av vita viner och doftar av sprudlande druvor och vita blommor, så fin! Köpa igen? Ja, men till våren. Nu vill jag ha mustiga, rökiga dofter.

2 kommentarer

 1. Älskar empties-inlägg! Hade ett Joe Malone Pomegranate noir-ljus för svinmånga år sedan och fortfarande åratal efter att det tog slut doftar skåpet jag förvarade ljuset i sagolikt… Har du bra tips på rökiga dofter som inte doftar skjortan?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s