Legends of the fall eller hur jag klarade hösten

Vintern har officiellt gjort sitt intåg i Stockholm och jag antar att vi kan lägga hösten bakom oss, så vad passar bättre än ett inlägg om mina höstfavoriter?

fall-01

 • Dr Sam’s Flawless Cleanser: bästa rengöringen någonsin, ser ingen anledning till att jag skulle vilja byta. Frakten är i högsta laget men ack så värt det. Recension här!
 • e.l.f. Hydrating Water Essence: billig och bra essence/toner som har hållit min hy spänstig och fuktmättad. Recension är på g.

fall-02

 • Glossier Priming Moisturizer Rich: allt jag vill ha hos en fuktkräm av det här slaget – fyllig, närande, funkar bra under makeup och täpper inte igen mina porer. Recension här!
 • Wow You! Woke Up Like This: sedan jag upptäckte Wow You! har min hy blivit bättre och bättre, och denna nattkräm är inget undantag. Rik, reparerande och helt enkelt…perfekt. Recension kommer snart.
 • Wow You! Super Serum: det ultimata allroundserumet? Ja, kanske. Antioxidantspäckat och plumpar samt återfuktar utan att irritera, att jag har beställt en back-up redan säger väl en del. Recension kommer snart.

fall-03

 • Biologique Recherche Masque Vivant: doften är en vattendelare (jag älskar den) men de flesta som testat kan nog enas om att det här är en riktig supermask. Finns inget som biter på PMS-bråkig hy som Masque Vivant! Recension här.
 • Farmacy Honey Potion: oavsett hudtillstånd borde alla ha en burk Honey Potion stående i badrumsskåpet, så pass fantastisk är den. Recension här!
 • Karima Sweden Black Seed Oil: superb olja som funkar för de flesta. Recension här!

fall-04

Vi kör väl lite makeup också för rättvisans skull…

 • Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup: omedelbar förtjusning, inte så mycket för den höga täckningen som hållbarheten. Att lämna sjukhuset efter ett 11 timmars pass med ett underlag som fortfarande ser snudd på perfekt ut är inget annat än magi.
 • Glossier Stretch Concealer: suddar ut mörka ringar, ljusar upp och får ögonområdet att se mer återfuktat ut. Behöver fästas med en gnutta puder men är i gengäld lättapplicerad och tacksam för den åldrande huden. *ahem*
 • Glossier Cloud Paint: det finns inte en nyans jag inte gillar, men i höst har mina favoriter varit brunröda Storm och furiöst fuchsia Haze. Enkla att blenda ut med fingrarna och ger ett naturligt resultat, går även att mixa sinsemellan. Alla borde ha minst en tub Cloud Paint!

4 kommentarer

 1. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan beställde en flawless cleanser…😳
  Slängde med den nyligen lanserade fuktcremen i farten😊
  Ska bli spännande att testa!
  Johanna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s