Wow You! – Super Serum

wow-super-serum-01

Jag är så himla glad att jag upptäckte Wow You! (tack Instagram) och vågade testa nåt nytt, för hjälp vad de här produkterna är bra! Det var nog länge sedan min hy mådde så här fint och det är faktiskt tack vare Super Serum och nattkrämen, som jag kommer att recensera lite längre fram.

Super Serum är ett perfekt allroundserum för alla hudtyper: det är rikt på antioxidanter, återfuktar utan att vara flottigt och eftersom det är silikonfritt rullar det inte ihop sig på huden. Vad mer kan man begära av ett serum?

wow-super-serum-02

INCI: aqua, vegetable glycerin, phenoxyethanol and ethylhexylglycerin, carbomer, aloe barbadensis (aloe vera) leaf extract, polysorbate 20, sodium hydroxide, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, rosa canina (rosehip) fruit oil, sodium ascorbyl phosphate (vitamin c), persea gratissima (avocado) oil, aqua and hydrolyzed collagen (made from seaweed), argania spinosa (argan) kernel oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, passiflora incarnata (passionfruit) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, arnica montana flower extract, pyrus malus (apple) fruit extract, citrullus vulgaris (melon) fruit extract, centella asiatica (gotu kola) extract, oenothera biennis (evening primrose) oil, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, prunus domestica (plum) seed oil, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), citrus medica limonum peel oil (lemon), jasminum officinale (jasmine), orchis mascula (orchid), amber, santalum album oil (sandalwood), benzyl benzoate*, benzyl cinnamate*, benzyl salicylate*, linalool*, limonene*, coumarin*. *naturally in essential oils. (COSDNA)

  • Glycerin och hyaluronsyra återfuktar
  • Aloe vera, grönt te och gotu kola (även kallad sallatsspikblad) lugnar huden och bekämpar fria radikaler
  • Äppelextrakt exfolierar med hjälp av naturlig AHA
  • Blåbärsextrakt är antiinflammatoriskt och antibakteriellt, perfekt för hud med acnetendenser
  • Sodium Ascorbyl Phosphate, ett vitamin c-derivat, jämnar ut och ljusar upp hudtonen
  • Nyponolja är naturligt rik på vitamin A och verkar reparerande på huden

Super Serum innehåller ingen syntetisk parfym men doftar av den tillsatta sandelträoljan.

wow-super-serum-03

Konsistensen är en tjock gel som absorberas snabbt av huden, det räcker gott och väl med ett enda pumptryck för ansikte och hals. Kombinationen av de klassiska fuktgivarna plus oljorna gör att det känns fylligare än ett vanligt fuktserum, mer av det goda liksom. Huden blir alldeles sammetsmjuk och perfekt återfuktad, jag känner inget behov av något ytterligare förutom fuktkräm (såklart) men ett par gånger har jag klappat in ett par droppar olja ovanpå och även det har fungerat ypperligt.

Det bästa är nog ändå den utjämnande effekten Super Serum har haft på min hy. Mitt problemområde och sorgebarn är min panna, som tidigare ofta drabbades av utbrott, tilltäppta porer och rodnad, men som nu istället är slät och jämn. Jag kan inte sluta ta på huden!

Pris: 30 ml/£18 + frakt, Wow You!
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s