Empties #16

empties-16-01

Redo för en omgång med tomma förpackningar? Det är i alla fall jag! I den här rundan är det bara två, kanske tre, produkter som jag skulle köpa igen – men det behöver ju inte betyda något negativt. Vilka vinner och vilka försvinner?

empties-16-02

  • Aesop Geranium Leaf Body Cleanser: Kanske världens bästa duschtvål med finaste doften av gröna blad och pelargon. Köpa igen? Ja!
  • Yves Rocher Repair Lotion Extra Dry Skin: Fet och närande lotion för kroppen, doftar hyfsat starkt av sheasmör. Helt okej återfuktare. Köpa igen? Nej, jag föredrar mina oparfymerade trotjänare från La Roche-Posay.
  • Glossier Lash Slick Mascara: Mascaran för dig som redan har långa fransar, övriga göre sig icke besvär. Plus för hållbarheten – inga flagor, smulor eller klet – och att den är superb till de undre fransarna. Köpa igen? Tror inte det.
  • Glossier Super Glow Serum: Snålt tilltaget men adekvat c-vitaminserum, jag gillade hur det kändes på huden och dess effekt. Recension här! Köpa igen? Nej, mängden är för liten sett till priset.
  • Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: Bra allroundserum som återfuktar, slätar ut och ger lyster. Recension här! Köpa igen? Nej, jag är numera Estée Lauders bitch och föredrar Advanced Night Repair istället.

empties-16-03

  • COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence: En klassiker som alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta men kanske inte på badrumshyllan. Recension här! Köpa igen? Antagligen, inte just nu bara.
  • Etude House Drawing Eye Brow Slim: Bra brynpenna med lagom hård konsistens och perfekt gråbrun nyans. Köpa igen? Nej, jag har har fullgoda alternativ på närmare håll.
  • Skin Regimen Microalgae Essence: Lyxig essence som var en njutning att använda till sista droppen. Recension här! Köpa igen? Kanske…
  • Viva la Diva Concealer: Varken bra eller dålig – lägger sig inte i några veck men täcker inte så mycket som förpackningen lovar – men varför parfymerad? Onödigt! Köpa igen? Nej.
  • Philip Kingsley Elasticizer: Preschampobehandling för alla hårtyper som mjukgör, ger stadga och glans till mitt blekta rufs. Jag gillar den här typen av inpackningar som sätts i innan istället för att hålla på och joxa i duschen, de är så smidiga! Köpa igen? Nej, jag har inpackningar så det räcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s