2018: so long, farewell, auf Wiedersehen, adieu

2018-01

Ja hörni, 2018 är snart till ända och jag tänkte göra ett bokslut över det år som gått. Efter förra årets lätt bittra inlägg valde jag att fokusera på det positiva och här hyllar jag istället för att såga. Framåt, mina vänner!

2018-02

Årets…

  • …återkomst: Estée Lauder, främst i form av Advanced Night Repair. Jag testade serumet 2016 och älskade det redan då, men det är väl först nu som jag har insett att min hy faktiskt behöver det – inte minst tack vare dess anti-ageegenskaper. Tyvärr är det inga billiga produkter men är det nåt jag använder mina KICKS-kuponger till är det för detta. ANR idag, ANR imorgon, ANR för alltid!
  • …foundation: Double Wear, också den från Estée Lauder. (2018 går till historien som det år jag blev en total Lauderhagga.) Inte så mycket för den höga täckningen utan mer för den superba hållbarheten, ett givet val för långa nattpass.
  • …mask: Farmacy Honey Potion. Här fanns många kandidater men till slut gick Honey Potion segrande ur striden – fantastisk fuktkick och lyster som heter duga. Recension här!
  • …äntligen: Glossier fick tummen ur och började skicka till Sverige, och av allt jag testat är det framför allt krämrougen Cloud Paint jag inte vill vara utan. Fina färger för alla hudtoner, bra hållbarhet och smidig applicering – det blir faktiskt inte bättre än så här.

2018-03

  • …lyx: Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm. Jag gillar lyx, det ska jag inte sticka under stol med, och mitt hjärta slog dubbla volter när jag packade upp den här jätteburken från Elemis. Just den här versionen är limited edition, dubbelt så stor och gavs ut i samband med Rosa bandet-månaden oktober. Det kan finnas exemplar kvar hos t ex Skincity.
  • …solskydd: Glossier slår till igen! Invisible Shield är både osynligt och klibbfritt men ändå så återfuktande att jag i somras helt skippade underliggande fuktkräm. Recension här!
  • …exfoliering: Biologique Recherche, natürlich, P50 kommer för alltid att ha en plats i mitt hjärta och mitt badrumsskåp. I det här inlägget redogjorde jag för skillnaden mellan de olika varianterna.
  • …pryl: Foreo UFO Mini. Är 2019 året jag ratar traditionella arkmasker för en 90 sekunders behandling med den här lilla manicken? Mycket möjligt. Jag har bara haft den en vecka men är redan förtjust i den – enkel att använda, knappt någon tidsåtgång alls, bra masker och så är den sockersöt att titta på!

Ha ett riktigt bra slut på året nu så ses vi 2019. Tack för att ni läser!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s