Wow You! Babe Butter + Babe Scrub

När jag slutade på min tidigare arbetsplats blev jag avtackad med en flaska gin och ett mycket generöst presentkort hos Wow You! som jag genast spenderade. (Bokstavligen – tjugo minuter efter att jag hade öppnat presenterna och poserat för bild satt jag och knappade in en beställning via telefonen.) Jag har testat en del från Wow You! och känt mig nöjd med det mesta, så den här gången ville jag testa produkter för kroppen, bl a Babe Butter stod högt på listan.

wow-you-body-care

Jag var mest nyfiken på sagda Babe Butter med vanilj (100 ml/£18) men var även lite orolig att den skulle kännas som The Body Shops motsvarighet – någon sliskig fruktdoft de första två minuterna och därefter 100% frityrolja – vilket tack och lov visade sig vara helt fel. Babe Butter har en vispad, fluffig konsistens som absorberas fort av min törstiga vinterhud och får den att kännas lika mjuk som sammet, en känsla som för övrigt håller i sig hela dagen. Så himla härligt! Doften är inte typisk godisvanilj utan lite grönare, lite mer vuxet, och doseringen är lika dryg som ansiktsprodukterna, ett pumptryck vardera för armar, ben, lår och rumpa räcker gott.

Min keratosis pilaris, kycklinghud fast utan fjädrar, gör att jag behöver exfoliera lite oftare än gemene man för att hålla knottrorna i schack och här föredrar jag riviga skrubbar alla dagar i veckan framför mesiga ditos med några spridda korn. Babe Scrub (130 ml/£17) är den absolut mysigaste kaffeskrubb jag har haft på kroppen, den gör processen kort med torrflagor och det behövs så mycket mindre än vad man tror. Doften är av förklarliga skäl mer åt kaffehållet än vaniljhållet, men det känns bara uppiggande på morgonen. Märks det att jag är nöjd med mina köp?

img_7953

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s