Wow You! – Bring the Zing

wow-you-bring-the-zing-01

Bring the Zing är det senaste släppet från Wow You! och kombinerar retinolet hos Woke Up Like This (som numera heter Glow to Sleep) med milt exfolierande AHA – två av mina favoritingredienser, det kan bara inte slå fel!

wow-you-bring-the-zing-02

INCI: aqua, prunus armeniaca kernel oil, emulsifying wax nf, helianthus annuus seed oil, vegetable glycerin, olea europaea oil, cocos nucifera oil, butyrospermum parkii (shea butter), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, stearic acid, zinc oxide, avena sativa meal extract, allantoin, α-tocopherol (vitamin E), sodium hyaluronate (hyaluronic acid), xanthan gum, vaccinium myrtillus (bilberry) fruit extract, saccharum officinarum (sugar cane) extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, citrus limon (lemon) fruit extract, acer saccharum (sugar maple) extract, ananas sativus (pineapple) fruit extract, cucurbita pepo seed oil (pumpkin seed oil), retinyl palmitate, sodium ascorbyl phosphate (vitamin C), foeniculum vulgare dulce oil, citrus aurantium dulcis peel oil, citrus grandis peel oil, litsea cubeba oil, jasminum sambac flower extract, estragole*, limonene*, linalool*, anisaldehyde*, citral*, geraniol*, benzyl alcohol*, benzyl benzoate*, farnesol*.*naturally in essential oils (COSDNA)

  • Oljor från oliv, kokos och pumpa bidrar med essentiella fettsyror och antioxidanter som håller huden smidig och mjuk
  • Vitamin C stimulerar hudens kollagenproduktion, jämnar ut hudtonen och ger fin lyster medan vitamin E skyddar mot fria radikaler
  • Enzymer från ananas exfolierar huden milt tack vare naturlig AHA
  • Retinol, den ultimata hudföryngraren, klarar upp och slätar ut huden
  • Hyaluronsyra plumpar upp och återfuktar

wow-you-bring-the-zing-03

Bring the Zing har en härligt fluffig konsistens som liksom smälter in i huden och omedelbart återfuktar, medan den lätta doften av citronsorbet ger en känsla av fräschör. Den känns inte riktigt lika smörig som Woke Up Like This Glow to Sleep, men det är ingen nackdel: Bring the Zing känner jag tvärtemot att jag med lätthet kan fortsätta att använda även när det blir varmare. När jag vaknar på morgonen (min sömnkvalité har förbättrats avsevärt sedan jag slutade jobba natt!) är min hy precis lagom återfuktad, slät och sådär len som bara syror kan åstadkomma. Zing!

IMG_9569

Pris: 50 ml/£18 (+ frakt)
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s